Chupacabra

1987-ben látták ezt a furcsa lényt Puerto Ricóban, Mexicóban és az Egyesült Államokban.
A név a spanyol chupador de cabras(kecskeszívó) összevonásából ered hogy sűrűn támad meg háziállatokat és kiszívja a vérüket. Külsejére nincs biztos leírás sokan sokféleképp írták már le ezt a különös lényt.

Első támadása során 8 halott kecskét találtak lyukakkal a mellkasukon és a vérük teljesen kiszívva. Pár hónappal később Augusztusban egy szemtanú látta(Madelyne Tolentino) jelentette hogy látta a különös teremtményt Puerto Ricanban ahonnan 150 leölt állatott jelentettek. 1975-ben egy hasonló támadásról számoltak be Moca városában amit csak Moca vámpírjának neveztek. Ezeket a gyilkosságokat egy sátánista ceremóniának könyvelték el, ám számos hasonló mészárlás történt és mindnél egy kis lyukon keresztül szívták ki az áldozat összes vérét.
2004 Júliusában egy Texasi farmer lelőtt egy szőrtelen kutyára hasonlító lényt ami megtámadta az állatait. Később az állat tetemét megvizsgálták és az azonosítás szerint egy prérifarkas volt valamiféle betegséggel megfertőzve(rühös volt állítólag)
Ezt az állatott a szőrtelen kutya,patkány illetve a kenguru keveredésének tartják.

2006 áprilisában Oroszországból jelentették a lényt ami megölt 32 pulykát és kiszívta a vérüket. Később a szomszédos  falu lakói jelentették hogy 30 bárányukat ölték meg és szívták ki szintén a vérüket. 2006 augusztusában Michelle O'Donnell jelentette hogy látott egy "gonosz kinézetű" állatott az út mellett agyarral amit valószínűleg egy autó ütött el. A lényt nemtudták beazonosítani. Nem hasonlított semmilyen kutyára vagy farkasra.
2007 Májusában Kolumbiában jelentették hogy több mint 300 bárányt ölt meg egy azonosíthatatlan lény.
Az elfogása.2010 December 18.-án Kentucky államban Mark Cothren lelőtte és megölte azt az állatott ami állítólagosan félelembe tartotta az embereket. Sok kép készült a lényről és jól dokumentáltak voltak. Úgy írták le hogy nagy füle van szakálla és nagyjából macska méretű és van farka. 2010 Júliusába bejelentették hogy a Chupacabra meghalt. Texastól pár km-re azonban jelentettek egy második esetet ahol szintén találtak egy furcsa lényt amit megettek a keselyűk az azonosítás előtt.

 
 A Chupacabra rengeteg filmben illetve mesében megjelent már(Dexter,Scooby-doo). De vajon lehetséges ez hogy van egy állat aki olyan gyors hogy nem látja senki, olyan jól rejtőzködik hogy több 10 évente nem készült róla bizonyítható felvétel? Vagy csupán egy kutya furcsa betegség által roncsolt kinézete miatt hitték szörnynek? De ha így van mi szívta ki azoknak az állatoknak a vérét? És miért van ennyi jelentés ilyen messzi országokból? Sok a kérdés de az a lényeg hogy te mit hiszel el.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok