Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok

Az UFO ÉSZLELÉSEK SZEMTANÚI RENDSZERINT HÁROM FAJ VALAMELYIKÉVEL TALÁLKOZNAK. VAJON MI A CÉLJUK EZEKNEK A LÉNYEKNEK? ÉS MILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLNAK EGYMÁSSAL?

A Föld-bolygó minden táján történnek UFO észlelések. A szemtanúk leírásai nagyon sokban azonosak. Mindez nem lehet véletlen és az sem, hogy különös lényes három csoportja szerepel bennük.
A magas szőkék rendkívül szépek, szinte bájosak. 2-2,5 magas, hosszú szőke hajú, világos szemű, karcsú teremtések. Humanoid faj. Szűk ruhában vagy overállban, derekukon övvel jelennek meg. Az egyik legfontosabb jellemzőjük, hogy az emberek általában nyugalmat éreznek a közelükben. Félelemnek, rettegésnek nyoma sincs. Leggyakrabban a harmadik és negyedik típusú találkozások köthetőek hozzájuk. Nagyon úgy tűnik, hogy a genetikai kísérletek a „szakterületük”, e célból szoktál a kiszemelt áldozataikat felvinni az űrjárműveikre.
 
A kis szürkék több tekintetben eltérnek tőlük. Alacsonyak, 1,2-1,5 méteresek. Bőrük vagy ruhájuk szürkés színű. Fejük nagy, koponyájuk hosszúkás. Szemük hatalmas és ferde. Végtagjaik vékonyak, ujjaik között úszóhártya-szerűség van. Egyszóval megjelenésük nem olyan esztétikus, mint az előbb tárgyalt fajé. Az emberek is máshogyan reagálnak rájuk. Velük szemben legtöbbször megjelenik a félelem, a rettegés. Gépiesek, de képesek érzelmek kifejezésére, visszatükrözésére. Hogy céljuk pozitív-e ránk nézve, arról eltérnek a vélemények.
Olyan esetek is előfordultak, ahol a két fajt egyszerre észlelték. Milyen kapcsolat lehet köztük? Úgy tűnik alá-fölé rendeltségi viszony. És hogy kik irányítanak kiket? Természetesen az angyali szőkék a kis szürkék főnökei.
 
Egy harmadik típusú faj is felbukkan néha. Ők talán még érdekesebbek, hiszen nem teljesen humanoidok. Kevert lényekről van szó: félig emberszerűek, félig pedig hüllőszerűek. Bőrük pikkelyes, szemük merev, gyakran szárnyakkal láthatóak. Ők az úgynevezett hüllőemberek, gyíkemberek, vagy reptiliánok. Egy eset során telepatikus úton azt kommunikálták, hogy a Lay-vonalakból mágneses erőtérre van szükségük.
Nem lehet véletlen, hogy több ezer ember a világ minden táján hasonló űrjárműveket és lényeket észlel. Természetesen ezeknek jelentős részét eltitkolják a nagyközönség elől. Ennek ellenére egyre többen gyanítják, hogy ezek a lények évezredek óta hatással vannak bolygónkra és az emberiségre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek