Szexi óriások- Nők, akik magasra nőttek

Hát igen. A szebbik, vagyis a „gyengébbik" nem néhány jeles képviselője bizony nem tűnik éppen gyengének. Főként, ha e csinos hölgyek összekerülnek mondjuk egy hétköznapi, 170-180 cm-es törékeny testalkatú {értsd: sportos, de nem kigyúrt) fiatalemberrel. Mert bizony ezek a szexis nők kissé túlméretezettek és hihetetlenül magasak. Méretük - és ezúttal csak a magasságukról esik szó - akár a 2 métert is meghaladhatja, így bizony már lelógnának egy szabvány méretű hitvesi ágyról. Fiatalemberünk, ha e hölgyek egyike elé állna legfeljebb csak a kisasszony kebléig érne, amit talán nem is bánna, figyelembe véve, hogy a képek tanúsága szerint akad olyan férfitársa, aki bizony csak a hölgy lábat között fér el - persze nem pikáns értelemben.

Caroline Welz
A 24 éves csinos nő a 206 cm-es testmagasságával a legmagasabb német nőként tartják számon, s bár a világ rang létrán még így is csak a nyolcadik helyet tudhatja magáénak {a legmagasabb egy kínai nő, Yao Defen, aki 235 cm-es), gyakori vendége a beszélgetős műsoroknak és különböző bemutatóknak, hiszen megjelenésével garantáltan feltűnést kelt...
 
Elísany SilvaA brazil származású fiatal szépség 206 cm-cs testmagasságával idén ősszel valósággal berobbant a legmagasabbak közé. A még fejlődésben lévő 14 éves diáklány egyben "a világ legmagasabb tinije” büszke cím tulajdonosa is, aki gondol a jövőjére. „Nem kicsinek- ígérkező bájait már most kamatoztatja a modellkedés terén, míg az adottságait a Brazíliában olyannyira kedvelt strandröplabdában jövőre, a középiskolában szeretné kipróbálni. Elnézve őt, bizony nem szívesen lennénk a röplabdaháló másik oldalán.

Rita Miniva Besa
A zambiai származású, az Egyesült Államokban élő sötét bőrű szépség 203 cm-es testmagasságával épp hogy csak bekerült a világ tíz legmagasabb nője közé. Igaz, csak az utolsó helyre, de ez nem szomorítja el az amúgy egyetemi tanulmányait folytató fiatal lányt, aki nagyon jól tudja, hogy bárhol jelenjék is meg, „felfigyelnek" rá. Nos, a képek láttán ezen nem is igen csodálkozhatunk.


Svetlana Pankratova
A 39 éves orosz származású hölgy, bárcsak" 196 cm-es, mégis a világ leghosszabb lábú (132 cm) nőjeként került a Guinness Rekordok Könyvébe. A jelenleg a Virginia Commonwealth University kosárlabda csapatának blokkoló játékosaként szereplő nő akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor 2008. szeptember 16-án megjelent a londoni Trafalgar téren a világ legkisebb emberének, a 73 cm-es He Pingpingnek (1988-2010) a társaságában.

Heather Greene
Az egyszerűen csak „Biglady"-ként emlegetett holland származású, Las Vegasban élő szexis hölgy a maga 196 cm-es magasságával nem tartozik a legnagyobbak közé, de a hatás fokozása érdekében gyakorta jelenik meg magas sarkú cipőben, A szexi óriás jól kamatoztatja adottságait nem csak a különböző reklámokban, hanem a megrendelhető közös fotók révén is. Sőt havi 15 dollárért tagjai lehetünk a Heather Green Baráti Körnek is, így az interneten több száz fotójához és videójához juthatunk hozzá. Kis szerencsével a vegasi Belaggióban is összefuthatunk vele, ahol valóságos sztárrá vált sztriptíz műsora révén...
.

És a világ legmagasabb nője Yao Defen

Forrás:Hihetetlen magazin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok