Szigorúan titkos-Földönkívülit látott egy titkos katonai bázison

Amióta Paul Epley főtörzsőrmester, az amerikai hadsereg szakaszparancsnoka, több titkos katonai akció résztvevője (1943-1955) kitálalt egyre nagyobb érdeklődést kap állítása, amely szerint személyesen látott egy földönkívüli lényt az Egyesült Államok egyik legtitkosabb támaszpontján, a virginiai Williamsburg közelében található hírhedt Farmon, hivatalos nevén a Camp Peary bázison.

 A koreai veterán már a kilencvenes években több katonai titkot is megszellőztetett egy észak-karolinai napilapban, de akkor - elmondása szerint - felkereste ót két FBI ügynök, akik halálosan megfenyegették. Ám az idős, 80 éves katonatisztet a lelkiismerete nem hagyta nyugodni, és amikor fény derült arra, hogy halálos beteg, 2010. augusztus 8-án a nyilvánosság elé állt és a Sky Ship internetes honlap videointerjújában több meglepő kijelentést is tett.

Saját bevallása szerint tanúja és részese volt az Egyesült Államok katonái által a koreai háború során végrehajtott kegyetlenkedéseknek, gyilkosságoknak Az, hogy ilyenek Koreában és Vietnamban valóban történtek. Épp ezért sokkal figyelemreméltóbb Epley azon kijelentése, amely szerint a CIA virginiai főhadiszállásán tanúja volt annak, hogy a hadsereg és a légierő ezredese; a CIA jelenlévő ügynökeivel Martin Luther King meggyilkolásáról tárgyaltak, sőt őt magát is be kívánták ebbe a titkos akcióba szervezni.  Bár ez az állítás nem bizonyítható, de a történelem fényében ma már egyre nyilvánvalóbb, hogy a polgárjogi aktivista összeesküvés áldozata lett, gyilkosa pedig nem James Earl Ray volt. Epley legmeglepőbb állítása azonban az volt, hogy személyesen látta a Roswelli UFO-incidens során szerencsétlenül járt, de még életben maradt földönkívüli lényt. Minderre 1950 nyarán került sor, amikor Paul az USA hadseregének Camp Wallece-i (Virginia) kiképzőbázisán szolgált. Ekkor hivatalos ügyben a haditengerészet Camp Peary nevű bázisán (Armed Forces Evperimental Training Activity -AFETA) járt, amelyről az a hír terjengett, hogy a CIA egyik legtitkosabb kiképző támaszpontja, az úgynevezett Farm is itt található. Paul itt találkozott régi bajtársával, akivel a háborút követő években együtt szolgált Guamon. A volt katonatársa akkor katonai rendészként szolgált a Farmon és megmutatta Paulnak azt a föld alatti bunkert, amelyben egy idegen lényt őriztek. Az ajtót résnyire kinyitották, és Paul jól láthatta a tőle alig 15 méterre, egy 3-4 méter szeles ketrecben
álló idegen lényt, amely a beszámolója szerint teljesen emberszerű volt. Az alig 120-130 centis sápadt, sárgás bőrszínű, sovány testalkatú földönkívüli egy rövidnadrágot viselt és azon kívül, hogy szinte teljesen kopasz volt csupán a hosszú ujjai utaltak arra, hogy nem földi teremtményről van szó. Érdekes, hogy Epley beszámolója mennyire egybecseng más, a roswelli idegenekről szóló történetekkel, amelyek szerint a földönkívüliek teljesen emberszerűek voltak.

Epley beszámolója szerint az általa látott lény teljesen sértetlennek tűnt, és nyilvánvalóan tisztában volt helyzetével, valamint a katonák jelenlétével. Paul társa elmondta, hogy az idegen az ötödik azon lények közül, akik az új-mexikói Roswell térségében 1947 júliusában szerencsétlenül jártak, és akiket először a texasi Forth Worthba, majd onnan erre a titkos amerikai bázisra, Camp Pearyre szállították. Paul Epley története már csak azért is figyelemreméltó, mert alátámasztja, sőt bizonyos szempontból ki is egészíti a roswelli ügyben érintett korabeli szemtanúk állításait, amelyek szerint az új-mexikói sivatagban szerencsétlenül járt földönkívüliek egyike életben maradt és 1952-ben bekövetkezett haláláig az amerikai kormány „vendégszeretetét élvezte'
Forrás :Hihetetlen magazin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok