Gyógyító földönkívüliek

Emberek földönkívüliek által elkövetett elrablásáról, röviden eltérítésekről szinte már mindenki hallott, vagy épp látott ezzel kapcsolatos tévéműsort, mozifilmet, esetleg olvasott ilyen történeteket valahol a világhálón, vagy a témával foglalkozó könyvekben, újságokban. E közeli találkozások során az idegenek legtöbbször biológiai és genetikai vizsgálatokat végeznek az eltérítetteken, és nem egy esetben előfordult, hogy az alanyt kigyógyították valamilyen betegségéből, sőt gyógyító képességgel ruházták fel.

Akinek „eltűnt" a rákja

La Pampa városában él a férjével az 50 éves E. R., aki 2006 áprilisában erős fájdalmakra kezdett panaszkodni Az első orvosi vizsgálat során megállapítást nyert, hogy minden bizonnyal rákos folyamat zajlik a májában, az epehólyagjában, a bal tüdejében és a veséiben. Hamarosan más orvosok is ugyanerre a diagnózisra jutottak, és a gyógyítást haladéktalanul megkezdték. Az intenzív terápia persze ágyba kényszeri-tette az asszonyt

Egy napon ágyában fekve, miközben a másik szobában a család többi tagja nézte a tévét, az asszonynak egyszer csak különös érzése támadt. Az első pillanatban olyasmi történt vele mintha repülne,ki a helyiségből, valami feketeségben, egy távoli nagy fény felé A következő pillanatban E. R. csak annyit tudott, hogy már nem otthon van a szobájában, hanem valahol másutt Visszatért a tudata, és mindent megfigyelt a környezetében. Egy ovális asztalon feküdt, és erős fény világította meg A közelében öt teremtményt látott, akik tanácskoztak, minden bizonnyal róla beszéltek. A lények magasak és karcsúak voltak, vékony kezük volt, fejük közepes méretű. Négyen az egyik oldalon, egy pedig a másik oldalán állt Feltehetően telepatikus úton jutottak az asszony agyába a szavak. Ez a mondat hangzott el: „Nincs más alternatíva, be kell hatolni"

Ezek után az egyik alak a kezével egyszerűen belenyúlt az asszony testébe. E. R. legalábbis nem látott az ujjak között semmilyen műszert, eszközt A másik négy alak közben lefogta az asszony végtagjait és a fejét A nő először mérhetetlen fájdalmat érzett, meg azt, hogy valamit kivettek belőle. Utána rögtön csökkent a fájdalom, sőt el is múlt Az egyik lény ezek után azt mondta neki: „Többé ne szedj semmilyen gyógyszert.” A másik pedig hozzátette: „Mostantól kezdve más ember leszel" Akkor E. R. elvesztette az eszméletét, és amikor magához tért, ismét otthon volt, az ágyában feküdt A testén ugyan nem voltak nyomok, ő mégis úgy érezte, hogy valami hiányzik belőle, és jellegzetes posztoperációs fájdalmakat is tapasztalt Két nappal az eset után az asszony felkelt az ágyból, és elment az orvosához. Majdnem teljesen abbamaradtak a fájdalmai. Az új diagnózis szerint a rákja „elmúlt’, eltűnt a szervezetéből. Nem szed gyógyszereket, néha ugyan még el-elgyengül, de a szervezete stabillá vált.
Budd Hopkins, az eltérítések egyik legelkötelezettebb kutatója szerint a napjainkra ismertté vált negyedik típusú találkozások csak a jéghegy csúcsát képezik. A ténylegesen megtörtént esetek mennyisége akár a több ezres nagyságrendet is elérheti világszerte. Hopkins pszichiáterekkel, pszichológusokkal dolgozott együtt, és rendkívül alapos kutatómunkát végzett, amelynek során rámutatott az elrablások jellegzetességeire, momentumaira, valamint a földönkívüliek viselkedésének jelentős azonosságaira.

Hopkins a szemtanúkkal végzett regressziós hipnózis segítségével olyan elfojtott tudatalatti emlékeket tárt fel, amelyek segítségével számos könyvében bemutatta, miként is zajlanak az eltérítések során a különböző orvosi, genetikai vizsgálatok.

 
Emberek az ufonauták műtőasztalán

Megállapításai szerint, miután a szemtanú az UFO fedélzetére kerülve magához tér, általában egy helyiségben találja magát egy vizsgálóasztalon. Itt az idegenek alapos orvosi vizsgálatnak és pszichikai kezelésnek vetik alá, amelyek szinte minden esetben fiziológiai vizsgálatokkal kezdődnek, majd bőrszövet-, köröm-, vér-, hajminta vétel, aztán a szemek, fülek, fogazat vizsgálata következik.

Az esetek mintegy 20%-át teszik ki azok a „találkozások”, amikor ezeket a vizsgálatokat egy fénycső, fénybúra vagy valamilyen fénysugarat kibocsátó eszköz segítségével végzik. Ezt követően az esetek mintegy 5 %-ában közvetlen szexuális kapcsolatra is sor kerül, míg az esetek több mint felénél - a női eltérítettek esetében - az orvosi vizsgálat kibővül nőgyógyászati vizsgálatokkal és a szaporodással kapcsolatos mintavételekkel.

Ilyenkor szinte mindig, a földi módszerhez hasonlóan, egy fecskendős tűhöz hasonló eszközzel vesznek sejtmintát az idegenek, de nagyon sok esetben mesterséges megtermékenyítés is történik.

A férfiak esetében gyakoriak a pszichológiai vizsgálatok, amelynek során kimutathatóan manipulálják az emberek tudatát, vizsgáztatják, múlttal-jövővel kapcsolatos képeket mutatnak számukra.

A negyedik típusú találkozások hatásait az alapos elemzéshez ketté kell választani közvetlen és később érzékelhető hatásra. A közvetlen hatás alatt az eltérítés által közvetlenül előidézett fizikai, biológiai és pszichikai hatást kell értenünk, míg a később érzékelhető hatások főként pszichológiai jellegűek, valamint az alany betegségeivel összefüggésbe hozható gyógyulások.

Az eltérítéseket a legtöbbször két földönkívüli fáj, a kis szürkéknek nevezett ufonauták és a magas szőke humanoidok hajtják végre.

A szürkék a vizsgált esetek mintegy 80 százalékában megbénítják az áldozatukat, és ennél többre sok esetben nem is emlékeznek a tanúk, de alapos kezeléssel, a regressziós hipnózis alkalmazásával több dologra fény derült. A kis szürkék rendszerint közömbösen viselkednek. Nem barátságosak, bár nem tűnnek ellenségesnek sem. Úgy bánnak az emberekkel, mint tudósaink a kísérleti állatokkal. A találkozások teljesen személytelenek, és ritkán kerül sor kommunikációra, szinte soha sem fordulnak elő gyógyító kezelések.

A magas lények magatartása ezzel szemben egészen más jellegű. Csak az esetek mintegy 30%-ában használnak kábító fénysugarat. A legtöbbször mentálisan, gondolati úton kérik a tanút, hogy menjen velük. Filozofikus típusok, gyakran felhívják az eltérített figyelmét az emberiséget fenyegető katasztrófákra, és utasításokkal látják el, melyek az emberiség javát szolgálják. Pl. környezetszennyezés csökkentése, egészséges életmód, stb. Az e lényekkel történt találkozások után a szemtanúban gyakran különös paranormális képességek, például érzékszerveken túli észlelés (ESP), olykor gyógyító képességek alakulhatnak ki.

Bár a magas lények is rendszeres végeznek orvosi vizsgálatokat, ezek nem tűnnek olyan szenvtelennek, mint a szürkék esetében. Sok esetben nyugtatják, vigasztalják, bátorítják az eltérítettet, ami határozottan jó szándékúaknak tünteti fel őket

És ők azok, akik számos esetben ezt még különös gyógyító képességükkel is fokozzák. Tudnak a szürkék tevékenységéről, de elhatárolják magukat tőlük, mondván: nekik egészen másak a szándékaik. A magas szőke humanoidokkal történt találkozások esetében a szemtanúk életmódjában általában pozitív változások történnek, mint például a dohányzásról való leszokás, a vegetáriánus életmód elsajátítása és hasonlók.

A magzatrablástól a DNS-frissítésig


Bátran kijelenthető, hogy az eltérítések leginkább figyelemre méltó és legfontosabb részlete az orvosi vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy az idegenek genetikai, orvosbiológiai kísérleteket végeznek. A mesterséges megtermékenyítés, a sejt-mintavételek mind arra utalnak, hogy az idegenek tudatos genetikai kísérleteket végeznek. E kísérletek céljait illetően megoszlanak a vélemények. Számos kutató úgy véli, hogy az idegenek saját génállományukat szeretnék feljavítani az emberi génekkel. Ez azonban csak akkor lenne lehetséges, ha DNS állományunk legalább hasonló lenne az övékhez. Furcsa módon az ufológusok szerint a kis szürkék azok, akiknek szükségük van ilyen, úgynevezett génfrissítésre, ellenben e teremtmények anatómiája messzemenően eltér az emberekétől. Az apró testalkat, a vékony végtagok, a hatalmas fej és a nagy, sötét szemek bármennyire is humán jellegűek semmiképp sem mondhatók emberinek. Ezzel szemben a magas szőke humanoidok anatómiai tulajdonságai alapvetően közel állnak az emberekéhez.

Egy másik feltételezés szerint egyfajta kozmikus program részesei vagyunk, amelynek célja az ember génállományának feljavítása. Erre utalhatnak a mesterségesen megtermékenyített nők méhéből még a megszületésük előtt elrabolt magzatok esetei. Az így megszületett csecsemők egyelőre ismeretlen körülmények közé kerülnek. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a megtermékenyítés után az eltérített kihordja és természetes földi körülmények között világra hozza gyermekét, aki egy olyan új nemzedék részét képezi, akiket Indigó gyerekek néven szokás nevezni. Ezek a gyermekek nem csak fejlettségben, hanem szellemi, mentális képességeikben is messze felülmúlják természetes úton (értsd: nem földönkívüliek által) fogant embertársaikat.

Vagyis az idegenek közreműködésével egy új, fejlettebb emberi faj születésének lehetünk tanúi. Hogy ennek célja csupán az-e, hogy a földi civilizációt alkalmassá tegyék a kozmikus civilizációvá válásra, vagy egyszerűen csak az emberiség elkorcsosulásának megakadályozásáról van szó, azt ma még nem tudjuk.

Azt azonban már Budd Hopkins is megállapította, hogy a földönkívüliek által meggyógyított eltérítettek nyilván kapcsolatban állnak a már említett kozmikus programmal. Hopkins szerint ez a program kimutathatóan generációkon ível át, és a gyógyítások nyilvánvalóan azt a célt szolgálják, hogy az évtizedeken át zajló kísérlet egy-egy kiválasztott súlyos betegsége vagy betegség miatti halála miatt ne szakadjon meg.

Persze ma még nem tudhatjuk, kinek is van igaza. Egy azonban biztos: bárkit bármikor kiválaszthatnak...   

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok