2015. október 8., csütörtök

Újabb rejtélyes fotó! Ufó van a NASA fényképén?

Houston – Különös „dolog” látható az Apollo 17 missziójának eddig kiadatlan fotóján.
Hirdetés Csak pár napja hozta nyilvánosságra az Apollo-program eddig kiadatlan fényképeit az USA Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatala, a NASA, de az ufóvadászok máris bizonyítékot találtak rajta, és az eddigi legnagyobb szenzációként emlegetik.

– Három egymástól külön álló ufó látható az Apollo-fotókon. Látható, hogy az idegen lények a legtökéletesebb technikával kísérték a Holdig az Apollo 17 missziót – írta Scott C. Waring, az egyik legismertebb ufóhívő, több témába vágó könyv szerzője.

Különös „dolog” látható az Apollo 17 missziójának eddig kiadatlan fotóján


Kapcsolódó cikkek

– Ez az repülő tárgy fémes kinézetű, és úgy tetszik, mintha az Apollo-űrhajó felé nézne az ablaka – tette hozzá a Mirror riportjában.

A NASA 1961 és 1973 között összesen hat sikeres holdra szállást teljesített, bár az összeesküvés elméletek hívei a mai napig kételkednek benne, hogy valóban landoltak volna a 300 ezer kilométeres távolságban a Föld körül keringő égitesten. A Mirror információja szerint a köreikben most zavart keltettek a frissen kiadott Apollo-fotók, hiszen, ha amerikai járművek el sem indultak a Hold felé, akkor ezek itt nem lehetnek ufók.

Ez az repülő tárgy fémes kinézetű, és úgy tetszik, mintha az Apollo-űrhajó felé nézne az ablaka

Csak pár napja hozta nyilvánosságra az Apollo-program eddig kiadatlan fényképeit a NASA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése