Rémmesék

A villany
Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni. Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!
A pszichopata
Egy sötét este 2007. Márc. 25, vasárnap 18:55 Kategória: A pszichopata A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett, Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot. Az újságban egy cikket talált, egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy megvegyék az újságot.A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett, Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot. Az újságban egy cikket talált, egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy megvegyék az újságot. Egészen estéig gondolta így. Mind a 9 kutyája veszettül ugatott. Kinézett telihold volt. Nyugtatni próbálta magát, hogy biztos csak azt ugatják. Aztán eszébe jutott, hogy elfelejtett vacsorát adni a kutyáknak, elindult kifelé. Kopogást hallott az ablakon. Mindenütt kopogott, de egy ablaknál erősebbet, mint a többinél. Kinézett. Esett az eső. Nagyon sötét volt, ezért Molly nem sokat látott kintre, csak a vízcseppeket látta az ablakon. Az átlátszó vízcseppek közé vörös cseppek is keveredtek. Molly nem értette miért lehet ez. De bátran ment tovább kifelé. Aztán eszébe ötlött, hogy azért ki vihetne egy esernyőt, hogy ne ázzon el. Visszament és megkereste. Visszaért az ablakhoz. Ismét kinézett rajta, de azt már szinte teljes egészében borították a vörös cseppek. Molly mostmár bizonytalanabbul indult tovább. Amikor kilépett az ajtón az egyik kutyája nyüszítve rohant felé. Molly nem értette miért csak egy jön, hol van a többi? A kutyája elindult Molly előtt. Molly nyugtalanná vált, mert a kutya bátortalanul lépkedett csak előre. Nem tudta vajon mi lelte a kutyát, és mi a többit? A kutya egész a kert végéig vezette ott megállt. Molly egy lyukat látott a kerítésen. Megijedt. Azt hitte, hogy a többi kutya kiszökhetett. De a kutya amelyik idáig vezette tovább indult. Molly utána ment. A kertben lévő egyik bokorhoz értek. Molly elborzadt a látványtól. Mindenütt vér volt és két halott kutya a bokor mellett. A kutya tovább indult. Most egy fánál álltak meg. Ott újabb kutyák, melyek vérükben fekszenek, s a sárba maguktól temetődnek be. De a kutya tovább akar menni. Látszik rajta, hogy még mindig fél. A ház fala mellett mennek el. A kutya nem akar megállni, de kénytelen, mert Molly megdermed, és a földre néz újabb kutyák. Fölöttük az ablak, melyet elborít a vér. Molly mostmár értette a vörös cseppeket. Hirtelen eltűnt mellőle egyetlen kutyája. Nagy nyüszítést hallott. Erre Molly a ház másik végéhez futott. Ott feküdt a kutyája. Halottan. Most már Molly is félt. Tudta, hogy a tettes még a közelben van. Megfordult, hogy visszamenjen a házba, de hirtelen a pszichopatával találta szembe magát. Ugyanazzal, akit nemrég az újságban látott. Hirtelen erős fájdalmat érzett. Valami hideg, és éles csúszott az oldalába, a földre zuhant, és örökre ott maradt... A pszichopata ÉL... Még mindig...
A beteg férfi
Volt egyszer egy ember,aki egy olyan betegségben szenvedett,hogy minden előzmény nélkül,bármikor el tudott aludni helyzettől függően.ilyenkor senki nem bírta felébreszteni,akár napokig is eszméletlenül feküdt,az élet minden látható és érezhető jele nélkül,és abban a félelmében,hogy egyszer még véletlenül élve eltemetik,meghagyta,hogy ha esetleg egyszer úgy gondolják,hogy már meghalt ,akkor ne temessék el,hanem várjanak 1 hétig, hogy bebizonyosodjon, hogy tényleg meghalt. egyszer egy hét után sem mozdult meg a férfi... mindenki halottnak hitte.eltemették. évekkel később exhumálták a holttestét...a férfi meg volt fordulva a koporsójában!
Meghalsz!
Egyszer volt egy lány aki ha sört ivott képzelődött.De olyanokat amelyek igazán rémisztőek voltak,és be is következtek...Egyszer egy nőt látott menyasszonyi véres ruhában.Az gyújtott egy házat ,de a menyasszony nem ember volt hanem valami iszonyyú rémisztő arcú lény.A villában amit felgyújtott még volt egy kislány,sikított amikor meglátta.És ekkor a menyasszony felakasztotta magát és a kislányt is.Állítólag a kislány a menyasszony gyermeke volt.
Fekete rózsa
Élt egyszer egy földműves, feleségével, két lányával. Egyik nap elment a pékségbe. A virágárus bódéja mellett haladt el, mint mindig. Most is megnézte a kínálatot, mint mindig. Egyszerre megakadt a tekintete. Egy csodaszép fekete rózsa volt, amilyet még sohasem látott. Azonnal kiment a fejéből a pékség: megvette a rózsát. Otthon a konyhaasztalra tette egy gyönyörű vázába. Az egész családja álmélkodott: a rózsa szinte megbabonázta őket. Aztán este lefeküdtek aludni. Sűrű, sötét felhők takarták el az eget, süvített a szél. A paraszt felriadt álmából. Különös zajokat hallott. Elhessegetett a fejéből minden rossz gondolatot. Hisz csak a szél rázza az ágakat. Reggel bement a legkisebb lánya szobájába. A kislánynak át volt vágva a torka. Szép, szomorú temetést rendeztek a lánynak. S a gyász kifejezéseként a földműves egy szál fekete rózsát vett az idős nénitől, a virágosbódéban. Otthon egy fekete abroszra helyezte, az abroszt a konyhaasztalra tette. Este lefeküdtek aludni. Szép, csendes este volt. A paraszt éjjel megint furcsa neszelket hallott. Reggel bement a nagyobbik lánya szobájába. A lánynak el volt metszve a torka. Szép, szomorú temetés. A gyászt egy éjfekete rózsa fejezte ki a konyhaasztalon. Mikor a gazda reggel felkelt, holtan találta a feleségét maga mellett. Temetés. Este egy fekete rózsát tett a gyász jelképeként az éjjeliszekrényre. És egy kést a párnája alá. Tiszta volt az ég, a telihold fénye besütött az ablakon. A neszekre a paraszt kinyitotta a szemét. Egy kéz nyúlt ki a rózsából. A kézben egy tőr méretű tövis. Az ember nem tétovázott: egy mozdulattal levágta a kezet. Velőtrázó sikoly töltötte be a kis szobát. Süket csönd maradt utána. Reggel az ember a pékség felé tartott. A virágosbódé mellett haladt el, mint mindig. A virágárusnak hiányzott az egyik keze.
Véreskéz
Egyszer egy nőt éjszaka felhívnak.Egy ijesztő hang szól a telefonba: -Én vagyok a véreskéz, s egy órára vagyok tőled. Visszafekszik a nő, természetesen nem hisz a fenyegetésnek. 30 perc múlva csörög a telefon: -Én vagyok a véreskéz, s már csak fél órányira vagyok tőled! Most már megijed. Visszafekszik, 15 perc múlva csörög a telefon: -Én vagyok a véreskéz és már csak 15 percnyire vagyok tőled! Egyre jobban fél, nem tudja, mit tegyen. Hamarosan cseng a kaputelefonja -Én vagyok a véreskéz!Kaphatok egy ragtapaszt??
A kutya
8 éves David-et otthonhagyják egyedül a szülei, s azt mondják neki hogyha fél, akkor csak rakja le a kezét az ágy alá, s ha a kutyája megnyalja, nincs semmi baj. A kisgyerek lefekszik,s néhány perc múlva zajt hall, csörömpölést.Lerakja a kezét, a kutya megnyalja.Némiképp megnyugodik, ám nem sokára megint csörömpölést hall.Lerakja ismét a kezét, megnyalja a kutya. Ismét megnyugszik, ám most kicsivel nagyobb zajt hall.Már nem bírja tovább, kimegy a szobából. Elnéz balra... felsikít! Ott a kutya felakasztva a csillár kampójával, s mögé a falra fel van írva: NEM CSAK A KUTYA TUD NYALNI!!
A ház
1967-ben egy család,egy New York-i házba költözött.Miután bementek és az ajtót becsukták maguk mögött azután senki sem látta őket eltűntek.A házban egy kamera volt elrejtve a betörők miatt.A kamerán bemenő adás a rendőrségre megy.A felvételen egy halvány férfi látszódik aki Belsőségeket húz maga után. A ház ajtaját nem lehetett soha kinyitni se betörni.A lakásból eltűntek az ablakok,így a ház rombolásig,1972-ig megmaradt.
A zöld asszony
Régen,még az 1600-as években a vár tulajdonosa Lord Seaton volt.A becsvágyó,és erőszakos férfinak 5 lánya született feleségétől,Lilias Drummond-tól.De egyetlen fia sem,bármennyire is szeretett volna örököst.Lilias Drummondnak élt egy unokahúga,akit Giselle-nek hívtak.A lányból gyönyörű nő lett.A Lord szerelemre gyúlt érte.Hamarosan,az a hír járta,hogy Lilias Drummond ágynak esett...majd néhány hónap múlva meghalt.Pletykálni kezdtek az egyik toronyszobáról.A Lord állítólag bezárta oda a feleségét.Aki megkísérelte kiszabadítni,azt kihajítottták az egyik ablakból.A magára maradt, felőrült asszony,éhenhalt.Hamarosan a Lord az oltárhoz vezette Giselle-t.De Lilias Drummond visszatért a másvilágról,hogy bosszút áljon férjén,és új feleségén.A nászéjszakán,a lordi pár kiáltozást hallott az ablakuk alól...mintha egy kétségbeesett asszony kiabálni.A Lord kinézett az ablakon.Odakinn minden csendes volt,nem látott semmit.De nemsokára a zajok élénkebbek lettek,és karcoláshangokat is hallani lehettett.Másnap reggel Giselle óvatosan az ablákhoz merészkedett.És akkor meglátta a párkányba vésett vetűket:D.Lilias Drummond...még ma is olvasható a név...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok