Szellemekről...........

Földi életünk befejeztével elhagyja a testünket a szellemünk. Néhányszor megpróbál még visszatérni a szellem testbe, de mivel rájön a szellem, hogy abba visszabújni már nem lehetséges, a test többé nem engedelmeskedik a szellem kérésének, a test körül marad, és figyeli, mi történik vele.Számos szellem nézegeti saját temetését,s ceremónia körül további szellemek gyülekeznek, nézelődni.



A szellem később már hosszabb időkre is eltávolodik a testétől, a szellem végiglátogatja az ismerősöket. Haldokló idős embereknél figyelhető meg, hogy haláluk előtt két nappal már felismerik a túlvilágról hozzájuk érkező azonos szellemszinten lévő szellem rokonokat, ismerősöket. Faluhelyen ismert tény, hogy ilyenkor a kutyák nyüszítenek, az érkező szellemeket látva. A szellemek riadalmat váltanak ki az állatainkban. Innen tudják a hozzátartozók, hogy bizony eljött az utolsó nap szerettük életében.
Más világ is létezik körülöttünk, nemcsak az amelyet érzékszerveinkkel érzékelünk.
Az érzékenyebb emberek gyakran tapasztalják, hogy a meggyújtott gyertya lángja meg-meglobban, s a helyiségben hirtelen lehűlik a levegő - megjelent a helyiségben egy lélek, szellem. A szellemek gyakran tudnak további
szellem jelenségek-legenerálására-.
(A cikk szerzője a tibeti Aszannam mestere.)

Amikor az ember meghal, a szellem elhagyja az anyagi testet. Nem véletlenül látogatja meg a kereszténységben a pap a súlyos betegeket, hogy meggyóntassa, és feloldozza őket bűneik alól ,és rájuk adja az utolsó kenetet. Az így felkészített ember lelke békében, önmagával egyensúlyban megy át a „másvilágra", a másik dimenzióba, ahol szellemek és ismerős szellemek tartózkodnak. Ha azonban az ember hirtelen, váratlanul hal meg, és nincs ideje „rendbe rakni a dolgait", a léleknek az az érzése marad, hogy a földön még elintéznivalója van. Ugyanez történik akkor is, ha valaki hosszú ideig beteg, de békétlenül, bűntudatban, önmagával elégedetlenül hal meg és költözik a szellemek és szellem dimenzióiba.. Ekkor a szellem nem akar eltávozni a világunkból, és tovább bolyong köztünk. Sokszor csak egyetlen lehetőséget lát arra, hogyan fejezze be, amit be akar fejezni, mégpedig azt, hogy beköltözik valakinek a testébe szellem megszállásként. A kiválasztott ember aztán sokarcúvá válik, ingadozni fog a hangulata, egyszer így tesz, máskor ellenkezőleg, és extrém esetekben a pszichiáternél köt ki, aki skizofréniát állapít meg nála a szellemek vagy szellem megszállásának köszönhetően. A „megszállás" időtartama és mértéke attól függ, mennyire férnek össze az egyes lelkek - a saját szellem a megszálló szellem el (vannak esetek, amikor több beköltözött szellem is jelen van).

A lelkek a testbeköltözéskor legyengült testet keresnek, beteg emberét vagy kisgyerekét. Ehhez viszont beleegyezést kell kapnia - tehát az embernek saját szabad akaratából kell beleegyezését adnia. És éppen a szélsőséges helyzetekben erre hajlamos is - a kétségbeesés, a súlyos betegségek idején, vagy amikor úgy érzi, elhagyták, senkit sem érdekel a sorsa, azokat sem, akik számára nagyon fontosak (például a gyerekek csalódtak a szüleikben). S ebben a helyzetben bármilyen segítséget magához hív, nem tudva, milyen erőket mozgat meg ezáltal. A fentiekből kifolyólag a lelki zavarok az ember számára egy-egy pszichikailag megterhelő, a szelle et szélsőségesen igénybe vevő helyzet után válnak szemmel láthatóvá. Például gyerekeknél, akiket a szülei büntetésből bezárnak valahová, vagy másként bántalmazzák őket (a pszichikai terror is ide tartozik, a megalázás, a gúnyolódás, a verés), a rokonoknál, akik gyászolják számukra kedves elhunyt családtagjukat, akinek lelkét ezen a módon visszahívták. (Például az elhunyt anya lánya hirtelen felveszi anyja viselkedését és szokásait stb.)


Több mint fontos számunkra, hogy megismerjük ezeket a jelenségeket és veszélyeket. A gyereknevelésben ne hagyjuk magunkat a haragtól elragadtatni, tanuljunk meg uralkodni a gondolataink felett extrém helyzetekben is, ne legyünk kishitűek és ne csüggedjünk el! Mert van segítség. A szelleműzés azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy a könyvekben olvassuk: az „Apage satanas - Távozz sátán!" kimondása nem elég, nem hatékony, nem is ideális. A szellem, amelyik a testbe költözött, azért tette ezt, hogy elvégezze, amit nem tudott éltében befejezni. Ha családtagja szokatlanul agresszív, rosszakat csinál, viselkedésével provokál, valószínű, hogy egy másik szellem szól belőle, amelyik csak egyetlenegy dologra vágyik - megbocsátásra. Minél többet korholjuk ezt a családtagunkat, annál több „rossz" megnyilvánulása lesz. Ahhoz, hogy újra békét találjon, és megtalálja az útját, szeretetre, megértésre és megbocsátásra van szüksége.



Nem véletlen, hogy a keleti civilizáció embere megértően és udvariasan kommunikál a szellemekkel - ha például meditálni akarnak egy helyiségben, megkérik a szellemeket, hogy egy időre távozzanak, és hagyják őket békében! Nekünk is ezt az utat kellene követnünk. Létesítsünk kapcsolatot a beköltözött szellem és szellemek-el, és beszéljünk hozzá! Tudjuk meg, miért tartózkodik a testben, miért nem ment el akkor, amikor kellett volna, s mit akar befejezni. És segítsünk neki! Így elveszíti az okot, ami miatt testbe költözött, és eltávozik oda, ahova tartozik. Haraggal, korholással, veréssel a „rossz" szellemet csak megerősítjük. A szeretet a legerősebb energia, és eszköze a megbocsátás.
Ha a testbe költözött szellem vagy szellemek nem mutat agresszivitás, csak kettős személyiséget okoz, mint pl. a skizofrénia esetében, akkor hasznos felkutatni az okokat, miért is költözött az élő ember testébe, és mit akar. Néha a meghalt rokonok jelentkeznek, elsősorban azok, akik életük során nagyon szerették, vagy vezették azt, akinek a testébe költöztek. Mert úgy érzik, tovább kell vezetniük őket, még a halálon túl is.

Az ártó szellem és ártó szellemek

és az elűzésükkel foglalatoskodó ártó szellemek elűzése mesterek, a gonosz szellemeke elűzése mellett, elmondhatják, hogy hogy kell szellemet idézni. Hogyan idézzünk szellemet, hogy igazi szellemek, kopogó szellemek jöjjenek és ne démoni lények.
A kopogtató szellem jelezheti hogy léteznek e szellemek. Léteznek szellemek és a szellemek és a szellem a házban ne maradjon. Érdemes a szellem elengedés rituálé elvégzése is.

A szellem elengedése, szellem elküldése a szellem idézés vagyis a szellem idézése után kötelező, hogy a szellem járás ne okozzon problémát.
A szellem jelenségek megelőzése a füstszerű szellem képek megjelenése megszűnhet a szellem levétel rituáléval. A szellem sztorik és szellem történetek vagyis szellem történetek nem íródnak meg.
A szellem űzés és szellem űzés nem mindennapi feladat. Az interneten számos szellem videók találhatóak.

A szellemek a lakásban a szellem jelenléte elkezdhet egy nyomozást  a szellemek nyomában.


A szellemekkel suttogó is hasonló nyomozásba kezd. A szellemirtás és szellemirtók a szellemjárás ellen küzdenek, szellemlevétel és szelleműzés szertartásokkal igyekeznek a probléma orvoslásával. A szelleműzés a lakásból, vagy szelleműzés a házból, nem feltétlen pap feladata.

  A szelleműzés házilag  nem szokott sikerrel járni.
Lehetséges hogy egy kis időre kapunk megszabadulást de megoldást nem kapunk a maszek szelleműzés lakásból.
Ezért ha az otthonunkról van szó ahol folyamatosan tartózkodunk, a szelleműzés otthon, szelleműző tárgyak segítségével sem működik tökéletesen.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok