2016. december 26., hétfő

Gigantikus földönkívüli űrhajót fotózott a Hubble űrteleszkóp

Nem csak a nemzetközi űrállomás kamerái látnak furcsa dolgokat. A Hubble-űrteleszkóp képein is felbukkannak  érdekes anomáliák, amelyeket a tudsok is csak nagy nehézségek árán tudnak megmagyarázni…


 

Több nyom is arra utal, hogy egy gigantikus földönkívüli anyahajó cirkál a Naprendszerünkben és a környező világűrben. Legalábbis ezt állítják egy új elméletükben az UFO-vadászok. Feltevésüket több felvétellel is igyekeznek alátámasztani, amelyek mind az űrt fürkésző tudományos eszközöktől származnak. A magasan kvalifikált kutatók azonban vagy átsiklottak a különös anomáliák felett, vagy megpróbálták valamilyen elfogadható elmélettel megmagyarázni azokat. Természetesen ezek egyikében sem szerepeltek a földönkívüliek…
Sokak szerint azomban hiba lenne figyelmen kívül hagyni ezt a lehetőséget. Még ha alaphelyzetben abból is indulnak ki, hogy nem létezik élet más galaxisokban, az esély azért meg van rá… Számos elfogadott tudomományos elmélet épült már eddig is olyan alapokra, hogy feltételezték valaminek a létezését, pedig semmi biztosat nem tudtak róla… Miért lenne ez másképpen a földönkívüli élettel?
Az UFO-kutatók pár éve a Hubble-űrteleszkóp felvételein vettek észre valami különöset. Erősen kinagyítva ugyanis az Orion köd ragyogó háttere előtt egy oda nem illő, mesterségesnek tűnő tárgyat vettek észre. Már elős látásra is túl szabályosnak tűnik és igencsak elüt a környezetétől. A becslések szerint nagyjából 1500 fényévnyi távolságban lehet. Ha pedig ilyen távolságból látszik, méretei elképesztőek lehetnek.
Hasonlóan hatalmas méretű űrjárműnek gondolt tárgy nyomait nemrég péládul a Szaturnusz gyűrűjénél is felfedezték. Amint az ismeretlen objektum áthaladt a hatalmass gyűrűn, alaposan megzavarta annak rajzolatát.

Forrás:Napiufo.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése