Párhuzamos világból érkeztek

Még a tudósok sem tartják kizártnak, hogy a miénken kívül más, párhuzamos dimenziók is léteznek, ahol kisebb-nagyobb eltérésekkel, de alapvetően ugyanúgy élnek az emberek, ahogyan mi.
 Képtalálatok a következőre: Lerina Garcia gordon

A nő, aki itt ragadt

2008 júliusának egyik reggelén Lerina Garcia, az akkor 41 éves, magasan iskolázott nő felkelt az ágyból, és ekkor még úgy gondolta, hogy egy átlagos nap elé néz. A munkába készülődvén feltűntek neki apróságok, például másik ágynemű volt felhúzva, illetve másik pizsama volt rajta, mint amire emlékezett. A nagy sietségben úgy döntött, nem tulajdonít jelentőséget ezeknek, elindult dolgozni.
Megérkezett a munkahelyére, ahol akkor már 20 éve dolgozott, a szokásos útvonalon az irodája felé vette az irányt, majd ahogy felért az emeletre, ahol a szobájának lennie kellett volna, a korábbitól teljesen eltérő környezetben találta magát. Pánikba esett, és úgy döntött, hazamegy.
A második hideg zuhany a lakásába lépvén érte: az exbarátja fogadta, akivel fél évvel korábban szakított, és aki most úgy viselkedett, mintha sohasem váltak volna külön. A nő új barátja viszont, akivel négy hónapja járt, nyomtalanul eltűnt a családjával együtt - még akkor sem derült ki róluk semmi, amikor Lerina magánnyomozóval kerestette őket.
Amikor a nő nyilvánosságra hozta a történetét, sokan úgy gondolták, valamiféle mentális zavar következtében érzékelte így a külvilágot, Lerina azonban a mai napig állítja, hogy egy másik dimenzióból érkezett ide, és itt ragadt.
.Képtalálatok a következőre: párhuzamos világok

A látogató

Az amerikai Carol Chase McElheney elmondása szerint 2006-ban tett látogatást egy párhuzamos dimenzióban, de ő vissza is tért a saját életébe. Története szerint a kaliforniai Perrisből autózott San Bernardinó-i otthonába, amikor úgy döntött, tesz egy kis kitérőt az éppen útba eső szülővárosa, Riverside felé.
Kis időbe telt, amíg észrevette, hogy valami nem stimmel: idegennek tűnt a környék, és bár a cím egyezett, a szülőháza helyén sem az az épület volt, ahol felnőtt. Nem találta a családtagjait, majd amikor a temetőhöz igyekezett, hogy meglátogassa a nagyszülei sírját, annak helyén csak egy elkerített üres, gazos telket talált.Feltett szándéka volt, hogy találjon valami ismerős pontot, ezért körbeautózta a környéket, és fel is fedezte a középiskolát, ahová járt - ám a járókelők valahogy furcsának tűntek, ezért hamar elhagyta a várost. A következő alkalommal, amikor visszatért Riverside-ba, minden ugyanúgy volt, ahogyan gyerekkorában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok