A Naprendszer őrzői:Védelmezők vagy hódítók




Sok UFO-kutató gondolja úgy, hogy létezik egy titkos flotta idegen űrhajókból, amelyik állandóan jelen van a Naprendszerünkben, az a feladata, hogy megvédelmezze azt a rosszindulatú földönkívüliek támadásaitól, illetve az űrből fenyegető egyéb veszélyektől, mások azt mondják, hogy a projekt mögött nagyon is földi hatalom áll, és az a célja, hogy lakható bolygókat keressen, ahová majd kitelepíti az úgynevezett Elitet a Föld tönkretétele után...
Akik szerint a Naprendszer örzői földönkívüliek, felvetették; azt a lehetőséget is, hogy - nem is minket védelmeznek,hanem a saját területüket? lehet,hogy már régóta meg vagyunk hódítva, csak nem vettük észre? Esetleg a Naprendszer őrzői egy intergalaktikus szövetség. neve, aminek a Föld is része? Ez a téma számos izgalmas megválaszolatlan kérdést vet fel.

A szkeptikusok azzal érvelnek, hogy egy ilyen flottához több milliárd dollár kellene, feltételezve, hogy sikerült megvalósítani szükséges technológiát, már amennyiben a program mögött a háttérhatalom áll. Sok műszaki szakember és jövőkutató szerint jelenleg még titkos technológiák 20 éven belül nyilvánosságra fognak kerülni. A másik tábor szerint a Föld védelmét ellátó flotta költségeit főleg az Idegenek finanszírozzák, mert a Kék bolygóra a saját tulajdonukként tekintenek, az embereket pedig a szolgáiknak tartják. Ennek ellenére bolygónk is része a Naprendszer őrzői nevű galaktikus szövetségnek. Dr. Eric Norton, a NASA tanácsadója 2013-ban, több vele készült interjú során lenyilatkozta újságokban és televíziókban is, hogy tudomása van arról, hogy a Hold másik oldalán egy technikailag fejlett földönkívüli űrhajó-flotta állomásozik. Ott, illetve a Marson, hatalmas földönkívüli űrrepülőterek és hangárok találhatók. Azt állítja, erről volt főnökei is tudnak a NASA-nál, csak elhallgatják a nyilvánosság előtt. 2002-ben a rendkívül tehetséges programozó és hacker, a skóciai születésű Gary McKinnon arra keresett bizonyítékokat, hogy az amerikai kormány eltitkolja a földönkívüliek létezését bizonyító információkat. Sokkal többet talált, mint remélte.

 Sikeresen feltörte a NASA és a Pentagon szupertitkos adatbázisait. Itt bizonyítékokra bukkant egyrészt a Naprendszer őrzői nevű galaktikus szövetség létezéséről, másrészt földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adataira is rátalált. Egy külön táblázatban rendszerezve voltak az Idegen űrhajók típusai, főparancsnokai,a róluk készült fotók, sőt az is, hogy melyik bolygóról származnak, és milyen fajba tartoznak. A nevek mellett rangok is szerepeltek. Az Amerikai Egyesült Államok hatóságai tajtékozva követelték Nagy-Britanniától a hacker kiadatását, hogy bíróság elé állíthassák. A britek megtagadták ezt, arravaló hivatkozással, hogy a férfi Asperger-szindrómában (az autizmus egyik enyhébb válfajában) és depresszióban szenved, így kiadatás esetén attól lehetne tartani, hogy öngyilkos lesz. Gary jelenleg is Skóciában él, de ne lepődjünk meg túlzottan, ha esetleg arról értesülünk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt...

Egy amerikai férfi, bizonyos Corey Goode hihetetlen dolgokat állít saját magával kapcsolatosan. Először is űr-tengerészgyalogosként aposztrofálja magát, aki sok bolygóközi hadműveletben vállalt szerepet - többek között a Naprendszer őrzőinek nevezett szövetségen belül is -, bevetései során pedig számos idegen faj képviselőjével vette fel a kapcsolatot, és tárgyalt is velük. Mindez nem a Földön történt, hanem a Naprendszer irdatlanul távoli pontjain. A tárgyalás nem földi nyelven zajlott, hanem gondolatátvitellel. Corey „intuitív empatának" nevezi magát. Ez a különös kifejezés arra utal, amikor valakinek nagyon mély megérzése van arról, ami történni fog. Corey állítása szerint különleges adottságaira hároméves korában figyeltek fel a földönkívüliek, ekkor választották ki őt. Azóta megtanult űrhajót vezetni, és a fegyverrendszereinek kezelésével is tisztában van. Szerinte a Ronald Reagan amerikai elnök által meghirdetett csillagháborús program nem a szovjetek ellen irányult, hanem a Naprendszer őrzői szövetségi rendszerrel szemben álló, „rosszfiú" földönkívüliek ellen. A szövetség ugyanis nyomást gyakorolt az amerikai elnökre, hogy vállaljon nagyobb részt a védelmi kiadásokból. Az űrben jelenleg is vannak nagyon fejlett fegyverrendszerek, noha ezt minden nagyhatalom körömszakadtáig tagadja.


forrás:hihetetlen magazin

Megjegyzések

  1. Ez egy olyan hír ami,lehet is meg nem is,az én szerény véleményem,hogy azt hiszem amit látok.Tehát ezt biztosan állítani nem lehet.az igazán jó lenne hogy lenne valaki aki megvédelmezi a földet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok