20 kísértetjárta hely Connecticut-ban I.

Connecticut egyik legnagyobb történelmi állam az országban. Azzal együtt, hogy az egyik legrégebbi területe a nemzetnek,és ezzel  az egyik leginkább kísértet járta.


 Union Cemetery, Easton

 Ez a régi temető az 1700-as években alakult,úgy tartják Amerika szerte ez a leginkább kísértett.Ed és Lorraine Warren szellem vadász többször is vizsgálódott a temetőben ,az évek során rengeteg kép és videó anyagot gyűjtöttek.A szellem akivel a temetőben legtöbbet találkoznak az úgynevezett "fehér asszony",akinek hosszú fekete haja van és fehér ruhát visel,és gyakran csak a zokogását vélik hallani.A tanúk úgy írják le ,hogy gyakran fényes "izzó".Ezek közül tanúk több rendőr.Ez a fehér ruhás nő gyakran látható a temető mögött húzódó Route 59-en is.A temető még ma is használatban van és kedvelt helye a szellemvadászoknak is.Viszont napnyugta után ott tartózkodni tilos,büntetés sőt letartóztatást is von maga után.

 


 Dudleytown, Cornwall

Más néven a "kárhozottak faluja" Dudleytown  a második,ezen a  területen. Valójában ezt a helyet tekintik az egyik legnagyobb kísértet járta helyenek az egész világon. Állítólag démonok és megszállott lelkek még mindig kísértik a területet ..

  

Remington Arms, Bridgeport

 Ennek az  elhagyatott gyárnak Bridgeport-ban van egy sötét története , halálos hírnevét olvadó szervek és  felrobbant lőszer után nyerte el.Az egyik legnagyobb lőszergyár volt a világon,több mint 17000 munkást foglakoztatott a második világháború alatt.Az 1980-as években bezárták a gyárat,de néhány látogató azt állítja,hogy elfojtott sikolyokat,testetlen hangokat és titokzatos suttogásokat hall.Állítólag két munkás szörnyű halált halt az épületben.


 

Fairfield Hills State Hospital, Newtown 

1931-ben nyílt kórház azért nyílt ,hogy segítsen enyhíteni a többi kórház elmegyógyászati osztályának túlzsúfoltságát.A tizenhat épületet alagutak sora köti össze,kifelé kellemes képet nyújtott,de ,hogy a zárt ajtók mögött mi történt az sokkal inkább borzalmasabb.A 70-es években voltak történetek amik a betegekkel való visszaélésről,öngyilkosságról szóltak.Ennek hatására itt forgatták a "Sleepers" című filmet valamint helyt adott az MTV "Fear"rettegés című műsorának.

 


Seaside Sanatorium, Waterford

Az 1930-ban épített épületben tuberkolózisban szenvedő gyerekeket ápoltak,majd öregek otthona lett,majd értelmi fogyatékosokkal foglalkoztak, most pedig üresen áll.Az 1970-es években kiderült ,hogy egyes betegeket erőszakosan bántalmazott a személyzet.A New England Paranormal Videó Kutatócsoport vizsgálta ezt a helyet 2007-ben, azt gondolva, hogy a Seaside hosszú, sötét és néha tragikus története - és kísérteties, elhagyatott hangulata - ez lehet egy jó cél paranormális vizsgálatnak. Ők tudtak befogni néhány EVPs [Elektronikus Hang jelenségek] és néhány szellem gömböt fényképeztek.

 

Norwich State Hospital, Preston

Leselkedő árnyak ,titokzatos nyögések és sok szörnyű dolog jellemzi a Norwich State Hospital bonctermét.

  


 Bara-Hack, Pomfret 

Egy szakállas férfi és egy fiatal gyerek kísért ebben a régi temetőben.Hallottak hangokat és éneklést is már a területen.

 

 

Little People’s Village, Middlebury


A történet  egyénenként különbözik, de végül egy férfi készített a városban  kis házakat és a hangját az emberek hallották a fejükben. Egyes történetek szerint, egyedül élt, és a hangok kísértették Más történetek szerint  a feleségével élt, aki meggyilkolta. A szellemeket a kis embereket ő teremtette és még mindig kísértik a területet.
 

 New London Ledge Lighthouse

 Ernie a világítótorony szelleme,aki toronyőr volt még az automatizálás előtt .És mikor bejelentették ,hogy már nem tartanak igényt a szolgálataira,egy korsó sör mellett azt mondta:"Lassú kínzás ez a földi pokolban és a torony fénye ragyogjon örökre mert én vagyok benne",és nem sokkal később kiugrott a toronyból.

 

Gunntown Cemetery, Naugatuck

 Gyermek nevetés egy temetőben? Igen, ez az, amit lehet találni ebben a temetőben. A temetkezési hely sokak számára, akik támogatták függetlenséget a Brit függetlenségi háborúidején, ez a hely tele van az ő szellemeikkel. Voltak emberek, akik látták a tömör fekete kutyát akkor is, ha a partnerük oda van eltemetve. Ez szimbolizálja halál számukra.


 

Forrás:http://ctboom.com/twenty-of-the-most-haunted-places-in-connecticut


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok