Ha ez igaz, akkor vannak földönkívüliek

Kutatók az oroszországi Labinskban egy 225-250 millió éves, mikrocsipre emlékeztető tárgyat találtak. Ha ez valóban ilyen idős és az akkori technológiát szolgálta, akkor új fejezet nyílna meg ősi idegen civilizációk „lehetséges” földi látogatását illetően – publikálta az Ancient-Code honlap.

Az ufológusok természetesen lázba jöttek a furcsa tárgyat vizsgálva. Hosszú évek is eltelhetnek, hogy megtudják, hogy mit tartalmazhat a mikrocsipnek vélt valami. Olyan módon van beágyazódva egy szikladarabba, hogy a kutatók hozzá sem mernek nyúlni, nehogy olyan sérüléseket okozzanak, amelyektől már tényleg soha nem lehetne megtudni, hogy valójában mi is ez!
1
„Egy másik szikla műve vagy az anyatermészet alkotása, esetleg tényleg egy mikrocsip, ami egy földönkívüli faj egykori látogatásának a bizonyítéka a távoli múltból? – feszegeti a kérdést az ancient-code.com.
A szakemberek számára az a legnagyobb probléma, hogy nem tudják pontosan behatárolni a szikladarab korát és kérdéseket vet fel az is, hogy a mikrocsipnek vélt tárgy körül szerves anyagokat találtak.
2

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok