20 kísértet járta hely Connecticut-ban II.

 Hannah Cranna’s Grave: Trumbull/Monroe border

Az úgynevezett "Gonosz Boszorkány Monroe", Hanna Cranna ítélték el boszorkányságért,és a férje megöléséért . Ő  ismert volt arról, hogy tud varázsolni,ezt a szomszédok is tudták. Aki találkozott vele azok azt mondták keresi a rendes sírját ezért kísért a szelleme. A legenda szerint  ragaszkodott hozzá, hogy  azt mondta valaki, hogy  fog meghalni néhány nap múlva, és győződjön meg arról, koporsóban vitték gyalog, nem  kocsival. Amikor valaki  megpróbálta fekrakni a koporsót a kocsira, akkor az leesett.Mivel nem úgy akarták elvégezni kérését a szellem első megjelenésekor, az ember háza porig égett.

 



Penfield Reef Lighthouse: Fairfield

A jelzőfény őr megfulladt az őrszolgálat ideje alatt néhány nappal karácsony előtt mintegy 100 évvel ezelőtt, akit  Fredrick Jordannakhívtak. Az eseményt nyilvántartó napló és  kép látható a világítótoronyban. A szellemét már sokszor látták, de ez nem volt így egészen 1942-ig, akkor ő valóban megmutatta magát. Két fuldokló fiút megmentett egy  férfi. Elmentek a világítótorony köszönetet mondani neki, de nem találták a férfit, de felismerték őt a képen.
  


Phelps Mansion: Stratford

Poltergeist. Ez így van, kopogó szellem. Képzeld el meglátsz egy ruhát, amely mintha élne, az étkező asztal körül lebeg a levegőben? Csak egy a jelentett észlelések közül, amik történtek ezen a helyen.

 

Mansfield Training School, Mansfield 

Ez az iskola értelmi fogyatékosokkal foglalkozott, a történet szerint a megkínzott és elhanyagolt bántalmazott gyerekek lelkei kísértik.

 

Poli Palace, Majestic Theatre and Savoy Hotel, Bridgeport

A szálloda és színház egy indián temetkezési helyen épült,a 109 szobával rendelkező épület.Évek óta érkező bejelentések szerint kísértet járta hely ,lehet ,hogy ez okozta a végső bezárását.

  

Sterling Opera House, Derby

Míg sok helyet ezen a listán erősen figyel a rendőrség addig a Sterling operaházra csak "tilos az átjárás"táblákat helyeztek ki.Pedig a beszámolók szerint véletlenszerűen nyíló záródó ajtók ,felgyulladó fények és a kutatók által készített fényképek alapján rengeteg lélek lakja.

 

The Yankee Pedlar Inn, Torrington

Szeretne megszállni egy kísértet járta szállodában? Látogassa meg ezt , és maradjon a 353 szobában... A szobában, ahol az eredeti tulajdonos meghalt.  TripAdvisor.com-on  kritikákat olvashatunk arról, hogy milyen dolgokat  tapasztaltak miközben a szállodában tartózkodtak.

 

Downs Road: Hamden

A kísértetjárta utca? Igen, a jelentések démoni gyermekekről, furcsa lényekről, és szörnyekről számoltak be az évek során...

 


Hookman’s Cemetery: Seymour

Ha a pletykák igazak akkor egy "kampókéz" van a temetőben a sírásó akinek kampó van az egyik keze helyén és megöli azokat akik éjszaka birtokháborítást követnek el.Ez inkább városi legendának számít ,de azért érdekes.

 

Midnight Mary’s Grave: New Haven

A temetőben található "Midnight Mary" sírja ,akit a legenda szerint boszorkány volt és élve eltemették.Sokan számolnak be arról ,hogy női sikolyokat hallanak a környéken.

 

Forrás: http://ctboom.com/twenty-of-the-most-haunted-places-in-connecticut

 

  

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok