Földönkívüli humanoidot fotóztak!

Befejeződtek egy titokzatos felvétel vizsgálati eredményei Kanadában. Az elemzést a GARPAN központjában, Montreálban végezték, amely azonosítatlan jelenségekkel foglalkozik. A rendőrség azonban még mindig vizsgálódik a történtek kapcsán.

A történet nem mostani! Egészen 2011-re nyúlik vissza, amikor egy család túrázni ment Quebec városába a Chauveau parkba. A séta alkalmával a család csodás felvételeket készített a csodás tájról. A fotóalbumot mielőtt megmutatták volna barátainak, az egyik felvételen döbbenetes dolgot vettek észre. A fák alatt ugyanis egy titokzatos emberszerű alak rajzolódott ki.

A GARPAN kutatói egyöntetűen kijelentették, hogy a képen látható humanoid lény valódi.
A képen azt láthatjuk, hogy az alakon egy különleges öv van deréktájon. A helyszínt alaposan meg is vizsgálták, ahol ugyanazon a helyen fotográfiákat is készítettek, amelynek alapján meggyőződtek a humanoid alak eredeti helyéről és méreteiről.
Fémdetektoros keresést is alkalmaztak és ezzel egy kisebb fémlabdaszerű tárgyat is találtak a szakemberek, amelyet tovább küldtek a Department of Chemistry of Montreal laborjába.

Jean Morissette és David LeBlanc ufológusok azt állítják, hogy nem elképzelhetetlen, hogy a család egy idegen világból származó humanoid lényt vett lencsevégre. Azt is megjegyzik az eset rendkívül ritka, hiszen ez egy második típusú találkozás. Ritkaságuk miatt az esetek nagy nyilvánosságot kapnak.
Más ufó kutatók is alátámasztották a fotóelemzések alapján a GARPA állítását, hogy itt bizony egy idegen életforma található.
A publikált különféle fényképeket és a videó felvételeket egyelőre a rendőrség szkeptikusan vizsgálja. A rendőrségi vizsgálati fázisokról egyelőre semmit nem tudni!

Felhívom arra a figyelmet, hogy világszerte számtalan példa volt arra, hogy a téma iránt érdeklődőket meg akarták vezetni hoax gyártásokkal. Ez így volt a múltban. Ez van most is és sajnos nagy valószínűséggel a jövőben is így lesz!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok