„Lélekgyűjtő” szellem járta a World Trade Center romjait

Többen is látták a második világháborús ápolónői ruhában megjelent női alakot a terrortámadásban lerombolt épület maradványai közt.

A 2001. szeptember 11-ei támadásban meghalt emberek lelkét irányította a másvilág felé az a szellem, akit a World Trade Center romjai között láttak többen is megjelenni – állítja egy könyvben egy nyugalmazott New York-i rendőrtiszt. Frank Marra hadnagy a New York Postnak elmondta: éveken át eltemette magában a szellem emlékét, és az csak két éve tört felszínre benne, amikor interjúkat kezdett el készíteni a romokat átvizsgáló emberekkel, és mások is felemlegették, hogy látták a sejtelmes alakot.


„Lélekgyűjtő” szellem járta a World Trade Center romjait

Marra elmondása szerint többször is látta az alakot, egy fekete nőt, aki 2. világháborús fehér vöröskeresztes ruhájában jelent meg, kezében egy szendvicsekkel teli tálcával. A szellem azon a Staten Island-i telepen bukkant fel, ahova a World Trade Center romjait szállították, és ahol több holttestre, és emberei maradványra is bukkantak az azt átvizsgáló emberek – köztük Marra is.
A rendőrtisztnek egy médium azt állította, hogy a női alak egy úgynevezett „lélekgyűjtő” lehetett, akinek az a feladata, hogy a másvilág felé vezesse az elhunytak lelkeit. És a romok között sok áldozat lelke lehetett Marra elmondása szerint.
Forrás: http://sosefeledd.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok