ALAKVÁLTÓ SZÖRNYETEGTŐL RETTEGNEK

— Vérszomjas teremtmény terrorizálja egy dél-afrikai város lakóit. A különböző viharos és sötét évszázadok során, a Föld számos pontján találkoztak már emberek, olyan rémséges és szőrös teremtményekkel, melyek nem csak ijesztőek voltak, de olykor-olykor nagyon emberszerűek is. A változatos külsejű lények, azonban nem mindig állapodnak meg egyetlen testben, ezt állítják többen is Dél-Afrikából, ahol egy kisvárosban különös lény tartja rettegésben a fekete afrikai lakosságot.

Különféle mítoszok, legendák és valós, megtörtént esetek szólnak, olyan groteszk és furcsa külsejű, sőt több esetben félelmetes szőrös, vagy szárnyas lényekről, melyek rájuk ruházott tulajdonságaikból kifolyólag egyesek szerint akár az alakváltásra is képesek. Nos, meglepő vagy sem, tény, hogy ezúttal nem egy átlagos, szőrös teremtmény elhagyatott út széli felbukkanásáról van szó, hanem olyan újfajta extrém, “ultramodern” jelenségről, melyet alakváltásnak nevezünk.

Füst és láng

Alakváltó szörnyeteg tartja rettegésben egy dél-afrikai város lakóit. Steytlerville-ben a változatos állatformákban megjelenő alak még nem támadt senkire, de a helyiek a rendőrség segítségét kérték. Egy helyi közeg már találkozott vele.

A Paris Match internetes kiadása szerint több hete tart a polimorf, azaz emberből állattá változó szörny terrorja a sivatagi városban. A helyi kapitányságon valósággal tolongtak az állat-ember miatt bejelentést tevő polgárok. Egészen pontosan addig, amíg az egyik helyi rendőrtiszt nem találkozott vele.

A férfi egy kocsma előtt látta meg az alakot — ahol bevallása szerint nem fogyasztott alkoholt. Először csak az tűnt fel neki, hogy az alak nagyon furcsa, és fekete mellényt visel. A rendőrtiszt csak ezután vette észre, hogy a teremtménynek nincs feje. Utóbbi először tehénméretű kutyává, majd óriási majommá változott, aztán eltűnt.

Steytlerville lakói szoros együttműködést sürgetnek a hatóságokkal, utóbbiak azonban először egy fotót szeretnének látni a szörnyről, amely bizonyítja létezését. A francia lap szerint készült ilyen felvétel: az emberalak a fotózás pillanatában változott állattá.

Az interneten természetesen a legfurcsább magyarázatok láttak napvilágot a történteket illetően. Az egyik szerint egy ember a szeretőjéhez próbált álruhában közelebb kerülni, amikor pedig a rendőr meglátta, véletlenül túlfújta kutyajelmezét, így nőtt tehén nagyságúra. Párhuzamként hozták fel Sir Arthur Conan Doyle egyik Sherlcok Holmes történetét, a Baskerville-i kutyát is.
Az afrikai hitvilág bővelkedik alakváltó szörnyekben, erről árulkodik folklórjuk és irodalmuk is.

Nem létezhet!


Alakváltó szörny? Ugyan, már kérem! Az egyik leghíresebb legendás lény, a farkasember, a népi hiedelem szerint egy alakváltás útján lett emberből farkasra emlékeztető szörnyeteg. Többek hisznek létezésében, ám ez még nem bizonyíték a létezésére. A dél-afrikai lényt viszont többen is látták, éjszakánként, amint a hosszú és sötét utcákon ballag, meg-meg ijesztve egy-egy embert. Nagy feltűnést kelthetett, ha ennyire híre ment. Alakváltó lények elvileg nem is létezhetnek, hiszen ez ellentmondana a fizika törvényszerűségeinek, ha csak nem egy földönkívüli lényről van szó, amely egy folyamatos és változatos külső segítségével próbálja felderíteni a terepet, el venni az emberek kedvét a megzavarástól. Földönkívüli kémről van szó?

Nem kizárt, bár egy nagyon fejlett idegen lénynek kell ahhoz lennie, hogy képes radikálisan megváltoztatni a teste molekuláris biológiai szerkezetét. A nem száz százalékig létező lény, eddig ugyan még nem is ölt embert, a lakosság mégis retteg, s pánikszerűen kerülik az üres, kihalt, utcákat. Állítólag az egyik lakos felvette videóra, amint az ember átalakul egy nagyon félelmetes és hátborzongató lénnyé? Ha létezik ez a videó, vajon hol van, és miért nem került eddig nyilvánosságra?
Nos, én azt hiszem többféle magyarázat is létezhet a titokzatos lénnyel kapcsolatban:
1.Népi hiedelem és kitaláció
2. Rossz vicc
3. Igazi szörny
4. Földönkívüli lény
Amennyiben igaz, hogy egy ember valóságos szörnyeteggé képes változni, akkor felmerül a fejlett, hibrid lények intergalaktikus új fajának földi jelenléte, melynek első (…vagy sokadik) követe a dél-afrikai lény?

Forrás: G-portál

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok