Földönkívüli találkozások Magyarországon

Bármilyen felfoghatatlan is, de annak ellenére, hogy világszerte több tíz vagy százezer ember látott már UFO-kat, vagy volt része közeli találkozásban, még ma is sokan megmosolyogják azokat, akik azt állítják magukról, hogy ők tényleg találkoztak földönkívüliekkel. Igaz, a beszámolók nagy része valóban megdöbbentő és szinte hihetetlen elemeket tartalmaz, mégsem adhatunk igazat azoknak a szkeptikusoknak, akik szerint a szemtanúk csak kitalálják mindazt, amit átéltek. Ezek az emberek ugyanis többségében teljesen ugyanolyan hétköznapi, megbízható és szavahihető személyek Magyarországon szintúgy, mint a világ más tájain.

Ráadásul ők azok, akiket a találkozás előtt legkevésbé sem érdekelt az ufológía. Nem járattak ma­guknak UFO- vagy ezo­terikus témájú lapokat, és csak elvétve olvastak ilyen könyveket. Ma Ma­gyarországon az 1940- es évektől napjainkig kö­zel 300 olyan esetet is­merünk, amelynek ala­nyai közvetlen találko­zásnak voltak részesei, vagy eltérítés áldozatai lettek.
Az esetek 60%-ró! mondható el, hogy a szemtanú homályos em­lékei alapján hálószobái vagy országúti eltérítés alanyává vált, és csak 40%-ukról (több mini 100 esetről), hogy a föl­dönkívüliekkel történt ta­lálkozás szemtől-szemben történt, és igy a szemtanú magukról az idegenekről is pontos le­írást adhatott.
Legutóbb 2004 május közepén egy 79 éves idős nő pillantott meg egy földön kívülit a Bara­nya megyei Sumony- Csobakapusztán. Este 23 óra 15 perckor tör­tént, hogy a 79 éves Mihalovics Istvánné, ar­ra lett figyelmes, hogy az utcáról szokatlan fények világítanak be a lakásá­ba. Kitekintve a teraszaj­tón, a legnagyobb döb­benetére egy gömb ala­kú tárgyat látott a villanyoszlop felett, amely dél­nyugati irányból, hangta­lanul közeledett a ház felé, végül leszállt a ház előtt lévő, lefedett, 1,5-2 négyzetméteres kút fe­delére. Marika néni négy lámpát látott a tárgyon világítani, de nem tartja kizártnak azt sem, hogy a jármű ablakainak fé­nyét vélte lámpáknak. Amint a tárgy leereszke­dett, Marika néni legna­gyobb meglepetésére egy apró, 50-60 cm ma­gas teremtmény mászott elő belőle, és leugrott a könyék magasságú (kb. 120 cm) téglafalú kútról, és nehézkes léptekkel megindult a ház felé. Az idős hölgy nézte, amint a teremtmény lassú, ka­csázó mozdulatokkal, csámpás léptekkel köze­ledik. Vékony testalkatú, igen hosszú kezű lény volt, és úgy tűnt, valami­lyen sisakot visel a fején.

Mintegy 10-15 métert tehetett meg a téglából kirakott járdán. Gondo­lom megláthatott, mert hirtelen megfordult, visszatotyogott a járműhöz, beszállt, majd elrepült - idézte fel az esemény­eket később az idős asszony. Mint kiderült, a lény, bár nagyon nehéz­kesnek tűnő mozgással közlekedett, visszafelé mégis hihetetlen fürge­séggel ugrott fel a régi lezárt kútakna fedelé­re.
Az UFO, amelynek utasa megdöbbentette az idős hölgyet, amilyen hangtalanul érkezett, ugyanolyan hangtalanul távozott, fedélzetén a különös figurával. Mint kiderült, a furcsa gömb­nek nem ez volt az első látogatása a környéken, mert korábban egy ha­sonló tárgy körözött a falu utcája felett, és még az egyik autót is üldöző­be vette...
Sokkal hosszabb volt a kilencvenes évek egyik leghíresebb esete, amely­nek során egy buszával éppen hazafelé tartó buszsofőr útját állta el egy földönkívüli teremt­mény.
1990, július 24-én éjjel történt, hogy Herceg Imre, kisbajcsi buszsofőr találkozott egy ufonautával
Aznap Győr és Vének közölt szállította az uta­sokat, és az utolsó fordu­ló után, éjjel fél tizenkettő körül elindult haza. Vé­nekről Kisbajcs felé tar­tott, amikor két fényes vil­logó szempárt pillantott meg maga előtt az úton. Először azt hitte, rókát lát, de a következő pilla­natban az autóbusz fény­szórója már meg is világí­tott egy kb. 120 cm magas, acélszürke színű kü­lönös lényt, amely a busz előtt az úton terpeszállásban állt és így várta a kö­zelgő járművet. A lény le­írása a kis szürkék min­den jellegzetességét ma­gán hordozta, pedig ezekről a teremtmények­ről akkor még nem ren­delkeztünk olyan jó rész­letes beszámolókkal, mint napjainkban. (Ne fe­ledjük, mindez pontosan 25 évvel ezelőtt történt) Vékony testalkat, igen hosszú végtagok, hatal­mas, körte alakú fej, rajta ovális szemek és kes­keny száj. Herceg úr sem a lény orrát, sem a füléi nem látta, és arra
sem tudott magyarázatot adni, hogy a teremtmény (teste vagy a ruhája volt-e szürke színű.
A busz közben magá­tól lelassult, és 2-3 mé­terre az ufonautától megállt, a férfi pedig döbbenten bámulta a pár méterre mozdulatlanul álló ismeretlent, A földönkívüli teremtmény szeméből ekkor olyan erős fényesség áradt, hogy ,beterítette a busz egész belsejét még egy gombostűt is meg lehe­tett volna találni.
Az egész esemény úgy 2 percig tartott, de e buszsofőr innentől kezd­ve nem emlékezett sem­mire, csak arra, hogy már otthon áll, a busz első ajtaja nyitva van, és ő kábultan kikecmereg a járműből, majd bemegy az otthonába. A szeme még sokáig sajgott. és ahogy azt később el­mondta, még napok múl­tán is igen érzékeny volt a fényre, és csak nap­szemüvegben volt képes közlekedni. Arra, hogy miként került haza, sem­milyen elfogadható ma­gyarázattal nem tudott szolgálni, akárcsak egy másik, egy hónappal ké­sőbbi eset szenvedő ala­nya.

Augusztus 3-án Tamá­siban Nagy Csaba mű­vezető egész nap a sző­lőjében dolgozott. Este fél kilenc felé kiült a pin­ce elé, és pihenéskép­pen a környező tájat szemlélte, amikor egy nagyméretű, vörösen izzó gömbre lett figyelmes, ami elindult felé, majd a közeli fák fölött tisztes távolságban meg­állt.
A következő pillanat­ban teljesen érthetetlen módon megszűnt szá­mára a világ, és az elkö­vetkezendő másfél óra teljesen kiesett az emlé­kezetéből.
Az öreg Wartburgjában tért magához, arra esz­mélve, hogy e környéket teljesen betölti egy külö­nös fény, amelyben leg­nagyobb rémületére két alacsony alakot pillantott meg a pince vakító fala előtt. A két teremtmény egymás mellett állt a fű­ben.
Csaba döbbenetében ki akart szállni a kocsiból, de az autó ajtaja kívülről  be volt zárva, a kocsi kulcsai pedig a műszerfa­lon hevertek. Gyorsan letekerte az ablakot és kinyitotta a kocsi ajtaját, mire a mindent betöltő fény kialudt, és helyét a teljes sötétség váltotta fel. Semmit sem látott, így visszaült a kocsiba, és felkapcsolta a jármű lámpáit
Amit ekkor látott, szinte majdnem az eszét vette. Közvetlenül az autó előtt megpillantotta a két „szörnyű alakot”, ame­lyek 120 cm magasak le­hettek. Döbbenten szem­lélte a látványt és alapo­san szemügyre vette a lényeket.

„Kékeszöld testük visszaverte a fényt, hihe­tetlenül vékony karjaik mindenhol csomósak, bütykösek voltak. A kezük a földig ért, és három vagy négy hosszú, hártyás ujjban végződött - idézte fel később a lények külsejét a művezető.
Az ufonauták feje is igen különös volt. A férfi hosszú, hegyes füleket látott rajtuk, és a fejtetőn is megfigyelt valamit. Hatalmas szemeik alatt keskeny nyílás jelezte szájukat.
Menekülni minél ha­marabb - futott át a gon­dolat Csaba agyán, és már gázt is adott volna, de a kocsi nem indult. A műszerek összevissza villogtak, és ekkor újabb emlékezetkiesés követ­kezett be. Csaba {épp­úgy, mint a kisbejcsi buszsofőr) a következő pillanatban otthon, a ga­rázsa előtt találta magát. Bizonytalanul lépett ki az autóból, amikor megpil­lantotta az egyik szom­szédját. és elmondta neki, hogy fogalma sincs miként ért haza.
Otthonában természe­tesen mindent elmeséli a feleségének, és korán reggel már együtt men­tek a szőlőbe, hogy megállapíthassák mi történt előző este.Látszólag mindent rend­ben talállak. Ott, ahol az autó állt, kör alakban a fű teljesen le volt lapulva. Ahogy vizsgálódtak, Csa­ba hirtelen megpillantott egy üvegszerűen csillogó, enyhén behajtott kéz­fejhez hasonló tárgyat. Ekkor az előző nap meg­figyelt vörös gömb hirtelen kiemelkedett a fák mögül, de mire riaszt­hatta volna lányát, fiát és feleségét, az UFO pilla­natok alatt eltűnt.

A szemtanúk között látszólag szinte semmi­lyen kapcsolat sincs, Ti­zenéves diáklány épp­úgy van közöttük, mint az idősebb korosztály képviselője. Az ország különböző pontjain élnek városokban, falvakban vagy épp tanyákon. Lát­szólag csupán egyetlen dolog köti össze őket; A találkozás pillanatában szinte mindannyian egye­dül voltak...
És persze valamennyi­en épeszű, normális, tel­jesen hétköznapi embe­rek. Nem vágynak köz­szereplésre, és fel sem merült bennük, hogy egy szándékos csalást kö­vessenek el, és történe­tükből pénzt csináljanak. A szkeptikusoknak ez esetben nincs igazuk, hi­szen a véleményükkel ellentétben ezeknek az embereknek soha még csak eszükbe sem jutott, hogy kitalálják mindazt, ami velük történt és ami úgy tűnik, bármikor, bár­kivel újra megtörténhet...
Forrás:Hihetetlen magazin

Megjegyzések

  1. nekem is voltak ufós álmaim , de gondolom mert sokat olvastam ilyen ujságokat de kérdem én ha léteznek miért nem veszik fel a kapcsolatot velünk .tudnának segíteni nekünk sokmindenben.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy nagyon jó kérdés én is egyetértek veled de ennek sok oka lehet ,amire a választ talán egyszer megtudjuk

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

UFO baleset Magyarországon-A "Másik objektum"művelet

Ősvilági csillagkapuk- Ahol az istenek a Földre léptek

Magas szőkék, kis szürkék, gyíkemberek – Földönkívüli fajok